CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

20080627

düşlerinden düşen..


"Zordur köprüleri yakmak... Sıradan sabahların mahmurluğuna alışmışlar için, bir şafak vakti aniden geçmişinden ve bugününden vazgeçmek ve içinde her nasılsa saklanmayı başarmış bir ya­rın heyecanının kanadına tutunarak havalan­mak cesaret ister. Kurulu düzen öylesine rahat, öylesine huzur doludur ki, ruhuna gömülü ço­cuğu, yıllarca kınında beklemiş keskin bir kılıç gibi uyandırıp dörtnala ileri atılmak, yaman bir karara dönüşür.

Zordur insanın onca zaman, bunca emekle kurduğu ne varsa hiçe sayıp, mağlup ama mağ­rur bir komutan edasıyla yeni seferlere niyet­lenmesi... Bugüne yenik düşenler, yarını sade­ce hoş bir hayal olarak düşleyip, dünde yaşar­lar. Bedel ödemeyi göze alanlar ise, yelkenleri atlastan ge­milerle, arkalarında külden köprüler bırakarak meçhul bir istikbale doğru dümen kırarlar...

Yakılan sırat köprüsüdür. Geçer ve orada kalırsınız: cennetse cennet, cehennemse cehennem..."

çok üzgünüm..asla o olamaktan..o da üzgün olucak biliyorum,rüyalarından asla cıkamıycak dışarı..ne ben onu gorup ona benzeyen figurler yaratabilicem kendimde,mutlu olursun sanıp belki,ne o bi kez olsun uyandıgında gitmemiş olucak!
ne ben onun gibi olabilicem, ne o benim gibi..

3 yorum:

ayci said...

gibi gibilerle olmaya caliscaz ama gibi olamicaz!

bohemian-jesus said...

kimse gibi olamicak gibi :) gibi olmayi kimse ister ki zaten gibi oldugu surece..

Unknown said...

Saglam.