CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

20080312

DERSAADET

efsun sadece baska bişiy degil..pek ozlemişim!pek iyi geldi ellerinden öpmek..suyuna dokunmak....


yüzünü gormek yetti aslında..tam ortasından koca bi deniz gecen bi şehir, ve bunu nasıl da normal yaşayan kalabalık..kocaman bi martı sigaramı aldı elimden.onlar da mı insanlarina benzemiş artık ne :) yok ama guzel insanlari da var ve kedileri.. "panzergül,ayşe...."
ayşegül :) gül abdullah gül..


ve ne kadar kücükmüş istanbul! şehrin aynalari o kadar derin gosterdi ki gorunmeyen yüzleri..goremediklerimi..yüzlercesini..




anılar benim icin de kıymetli..senin icin kıymetli olanlar,olmuş olanlar bile hatta!olucaklar..aslında olucaklarin pek bi onemi yok..
bir daha sokmiycam anına :) ben de bigun bi yerlerden gecerken rüzgarın kokusuyla ayaklarina degdigim bi anı olmayacak miyim ne de olsa ..ya sesimi duyucaksin ya anına sokma anısını anlatmicak misin bi baskasina :) bak gordun mu..saygısızlık deilmiş! yaşanmışlıkmış sadece.. "bak tam şu diregin orda bi anım var..hay sokiyim anına demişti biri bana" ve dünyanın en güzel gülen surati ,kim karsi koyar ki buna o vakit :)





en yakın arkadasim oldun..kimse kıskanmasın lütfen..ve istanbulun keyfini kendimden baska ilkkez senle bu denli güzel sürdüm..bu sebeple sayın sönmez gercekten teşekkürü bir borc biliyorum..ve kredi karti odemelerim gelmeden de borcumu kapatıp uzerimdeki bu yuku atmak istiyorum bi an once :) sevgi dolu opucuklerimle beyb..stay electronica :))

2 yorum:

es said...

balık baştan kokar ama bu balığın niçün çift başı var..

kaçıp kaçıp bi yerlere gitmekte üstüne olmayan sayın kakoş hanım..bir gelmediniz bnm köftesiyle ünlü şehrime..
ve sayın sönmez siz bence köfte yemeyi seversiniz ve gelirsiniz bu hatunun peşinden...
hatun bak ne dicem sana..
anan geldi buban geldi,davul zurna çalan geldi,karşı köyden imam geldi,(hatta kanadadan ömer geldi..)hadi garii sende gel..

umarım yeterince anlaşılır oldum..

bohemian-jesus said...

anladik efenim aldıgı kadar aldık lafımızı :)
gelicem az sabır bir gece cat diye cıkıcam karsina sen de sanırım sittir git la istemiom artik seni yeni mi geldi aklina seklinde cat diyeee kapıcaksın yüzüme kapıyı burnum kırılıcak o saatte doktora da gidemicem ölücem kanamadan vicdan azabindan kamyonlarin altina aticaksin sen de kendini ööff ne alaka ali kırcanın saclari bozdu sinirimi :) opuom galan :)