CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

20071009

çiçek çikolata limon kolonyası


başlıktaki materyalleri kendime gondererek giricem konuya. çiçek çuklata neyse ama bunlara ek olarak limon kolonyası kime gider efendim?..hasta ziyaretine tabi..gunlerdir feci derecede rahatsızdım,yastık yorgan bi butun olduk tabi bi de wc.. bundan mutevellit yazamadım,ugrayamadım..zira sizler de pek merak edip telaşlanmış sordukca sormussunuz beni ,gozlerimi yasarttınız ne diyim! (hasta iken pek bi nazlanırım)
ne diyodum! ha limon kolonyası..
hakkaten ya limon kolonyası hangi amacla gider hasta ziyaretine..bundaki incelik nezaket nedir ki? amac; hastayı, (hele ki ulkemin korkunc devlet hastaneleri bunyesinde ise eger) daha da hasta olmadan mutemadiyen hijyenik tutmak mıdır? bu en gecerli sebeptir heralde..
yoksa hastayı otobus muavini gibi kokutmak ince bi fikir asla olamaz!

bi takım aklıselimlerse bisküvi-süt kombinasyonunu secer ki bu daha anlasılmaz bi durumdur! ulan goruyosun adam ele ayağa düşmüş, baslamıslar katırın ilik suyunu sabahtan aksama kadar onla beslenmek durumunda..belli ki işi zor..yani sacmalıga bakın! adam yiyip icebilicek durumda olsa senin üç kurusluk sütünü püskütünü naapsın!

- hemşire bacııımmmm! ya sana zaaamet! gelirken bi de şşöööle bol analjezik bi iskender attırıver..iğne miğne kesmedi şimdi yaw..pek ufak bi de meretler.. deeymi..kehkeh

yani en azından ben bu şekilde davranırdım büyük olasılıkla.. :)
neyse konuyu en tatlı yerinde bırakıcam ki hastalıgımda şüpheniz olmasın :)
siz devam edin buyrun! herkese küstüm zat..bi tek sipeşıl tenks tuu mu kürsata yolluorum ..o benim keyfimi şak die yerine getirdi..saol enerji yumagısı vitamin deposu ! :)

5 yorum:

ayci said...

1. gecmis olsuuunnnnnnn

2. kolonya = ayilana gazoz bayilana limon! Yani hani olur ya, bayilirsin ayilamazsin, tutariz sana bir limonlu kolonya - sak ayaktasin.
Birde bir adam vardi, adi Selattin :) kahretsin ya, adam alkolikti ve hep limon kolonyasi kokardi - püfff

3. hmm ücüncü nokta yok aslinda ha su var - cabuk ayaklannnnn fazla naz iyi degil :)

es said...

kakaosum ya ne ara hasta oldun sen daha geç gün nurhan hanım muhabbeti yapmadık mı senle.. anlamadım ben hiç...
gecmişler olsun sana kuzum bnm ,ankaranın havasından mı suyundan mı neresinden sen böyle oldun..

Unknown said...

Sana en ekspektoranlısından bir limonlu cheese cake alıcam. Limonlu waffle da olur. Limonlu olsunda. Hatta...

Nane limon waffle'ı
Bir güzel lüpletilir aman
hah hah hah hah ha

bohemian-jesus said...

->ayci: 1.canim benim!!cok tesekkur ederim..gecmis oldu sayılır..
2. selattin belki vodka limon yabmıstır ya :)
3. nazlanmayı sevmiorum ama hastayken boyle gelisio ilgiye sevkate muhtac yavru enik kedi pozisyonunda..

->margom: ohoo senin dunyadan haberin yok!ben pazar dondum koyume..anneme ihtiyac duydum:) hos eda kolladı sabaha kdr beni fakat ona da pislikten baska bi iyliim dokunmicakti anladım eheh..nurhan hanım konusu fena!:) adamın yanına gidene kdr kufrettim kendime..simdi soyismini oyle bi kazidimki aklıma öldürseler unutturamazlar..aman allam ya :)

öz suyum:) h2o2-> waffle olsun da ucunda icine bok atsan yerim yani hehe..tabi bi deli kimin boku oldugu onemli..bilirsin eheh

Barış said...

Karikatürü siz mi yaptınız?